100% HUISGEMAAKTE BOXEN VOOR DE HELE FAMILIE! 

Mijn naam is Marina Cartalis.

Als jonge mama heb ik destijds talloose evenementen voor kinderen georganiseerd aan de Belgische kust.

Omdat ik altijd enthusiast ben om te ondernemen, ben ik dan aandeelhouster geworden van de website vente-exclusive.com en dat sinds het begin. 

Na het oprichten van meerdere pop-up stores, heb ik uiteindelijk besloten om mijn twee passies te verenigen : het ondernemen en mijn twee kinderen.

In maart 2020, werd de site goodlockbox.be opgericht.

Een BOX met 100% huisgemaakte knutselwerk is een onvermijdelijke verassing die je aan je vrienden en/of familie kan geven. 

Vrijwilligerswerk heeft mij altijd nauw aan het hart gestaan. Dat is ook de reden waarom ik sinds het oprichten van Good Lock Box mijn best doe om andere te helpen en om fondsen naar verenigingen te geven.

Mijn motto is : “Alles is mogelijk, je moet er alleen in geloven!”

Na het succes van de BOXEN van Pasen, moedertjesdag, vadertjesdag en Halloween, kunt U nu ook de volgende Good Lock Box vinden :

.

De SENIOR BOX : Waarom zouden we de rollen niet eens omwisselen? Heel het jaar door verwennen de grootouders hun kleinkinderen, nu is het tijd om hen is in de watten te leggen met de gepersonaliseerde BOX. Die BOX zal het mogelijk maken voor kinderen om een brillenketting te maken, een gepersonaliseerd kaartenspel of een verjaardagskalender op te stellen bijvoorbeeld. Die BOX zal het perfecte cadeau zijn om ze te bedanken!

De DOGS BOX : De hond is de beste vriend van de mens, dat weten we allemaal! Om ze te vertroetelen heeft Good Lock Box een BOX uitgevonden met creatieve ateliers en die bevat zelfs een taartenrecept.

 

Volg ons op sociale media:

kisspng-oculus-rift-facebook-computer-icons-fb-5adf0808471410-6853498715245660242912.png hiclipart-com.png