DE GOOD LOCK BOX! UNLOCK THE FUN & SHARE!

We leven vandaag in moeilijke tijden die ons dagelijks leven verstoren. Deze periode, waarin nauw contact niet wordt aanbevolen, brengt ons dichter dan ooit bij onze kinderen, zonder school en hun vrienden!

Wij bepalen of we van deze onderbreking een betoverend intermezzo maken.

De GOOD LOCK BOX heeft de verveling de oorlog verklaard. Ons doel: creativiteit en smaak voor spel / uitdaging bij kinderen stimuleren.

De GOOD LOCK BOX is als een enorme verrassingszak! Creatieve workshops per post bezorgd bij u thuis die uw leven gemakkelijker zullen maken!

De tweede en derde GOOD LOCK BOX zijn speciale versies voor Moederdag en Vaderdag ! Ze bevatten een kit om 6 creatieve workshops te organiseren: DIY, koken, culturele, wetenschappelijke workshop (in samenwerking met de PASS, wetenschappelijk avonturenpark) ... 

Vanaf 4,0 € per workshop en per kind.

GOOD LOCK BOX viert de verjaardag van het hele gezin het hele jaar door! Contacteer ons via de rubriek “VERJAARDAGEN” op onze website voor uw box op maat.

En dat is nog niet alles! Zodra je je doos ontvangt, heb je toegang tot de privé Facebook-groep "Nos défis Good Lock Box", waar elke twee dagen wedstrijden worden georganiseerd met tal van geschenken op het spel: boeken, speelgoed, culturele activiteiten, vouchers, enz.

Enkele voorbeelden van uitdagingen:

  • Stel je voor vanavond een maaltijd voor je ouders!
  • Beschrijf op een humoristische manier een van je ouders in 3 minuten!
  • Teken je zelfportret door naar jezelf in de spiegel te kijken!

GOOD LOCK BOX engageert zich ook voor de maatschappij. De vennootschap ondersteunt het kinderziekenhuis met een gift voor de vzw “Sauvez mon enfant”. Voor elke verkochte box, doen we een gift aan het goede doel. 

We nodigen u ook uit om elke avond om 20.00 uur te applaudisseren vanaf uw balkon onze verzorgers voor wie de Goodlock Box een donatie zal doen!

De GOOD LOCK BOX, en zijn klavertjevier ... veel geluk voor momenten van delen en hechten.

Wij zijn uw GOOD LUCK!

Bekijk onze dozen!

Volg ons op sociale media : 

kisspng-oculus-rift-facebook-computer-icons-fb-5adf0808471410-6853498715245660242912.png hiclipart-com.png