DE GOEDE VERGRENDELDOOS! MAAK DE FUN & SHARE VRIJ!

Vandaag de dag maken we moeilijke momenten mee die ons dagelijks leven verstoren. Deze periode, waarin nauw contact niet wordt aanbevolen, brengt ons dichter dan ooit bij onze kinderen, die verstoken zijn van school en hun vriendjes en vriendinnetjes!

Het is aan ons om van deze onderbreking gebruik te maken om een betoverende parenthese te maken.

De GOOD LOCK BOX heeft de oorlog verklaard aan de verveling. Ons doel: de creativiteit en de smaak voor spel en uitdaging bij kinderen stimuleren.

De GOOD LOCK BOX is als een groot verrassingspakket! Creatieve workshops die per post worden bezorgd, rechtstreeks aan uw voordeur, die uw kinderen bezig houden en uw leven gemakkelijker maken!

De GOOD LOCK BOX is 100% zelfgemaakt! De dozen gewijd aan ouders speciale VADER DAG en MOERDER DAG hebben u al verleid! Daar houden ze niet op... We hebben ook de EVENTS-boxen zoals de PASSEN-box een paar maanden geleden gelanceerd. 

Nu is het de beurt aan geesten en andere wezens om te verschijnen in onze creaties voor de HALLOWEEN SPECIAL BOX.

Bovendien viert de GOOD LOCK BOX het hele jaar door de verjaardagen van de hele familie, en niet te vergeten die van onze trouwe metgezellen, de honden en de katten. Het heeft alles: taart, geschenken, puzzels en accessoires... 

Informatie op de site, categorie "EVENTS" voor alle gepersonaliseerde aanvragen.

Vanaf 5,0 € per workshop en per kind.

En dat is nog niet alles! Zodra wij uw doos ontvangen : aarzel niet om onze Facebook en Instagram Good Lock Box pagina's en PARTICIPATE te linken in de wedstrijden die elke week worden georganiseerd met geschenken bij de sleutel! 

De GOOD LOCK BOX, en zijn klavertje vier... gelukkige charme voor momenten van delen en medeplichtigheid.

Wij zijn uw GOEDE LUCK!

Zie onze dozen!

Bekijk onze dozen!

Volg ons op sociale media : 

kisspng-oculus-rift-facebook-computer-icons-fb-5adf0808471410-6853498715245660242912.png hiclipart-com.png