CREATIEVE DOZEN 100% ZELFGEMAAKT

VOOR HET HELE GEZIN

.

Nieuw jaar, nieuwe goede slot box!

.

.

EASTER BOX 

Voor de eerste Good Lock Box van het jaar 2021 hebben we een speciale Paas BOX samengesteld vol creatieve workshops in het teken van het klokjesfestival! Op het programma: het maken van een 100% zelfgemaakte tafeldecoratie, het beschilderen en versieren van eierdopjes of een recept en een vorm om heerlijke chocolade-eieren te maken, en niet te vergeten alle cadeautjes die nog verrassingen in deze paasdoos schuiven!

.

.

SENIOR BOX

Waarom ruilen we niet een keer van rol?! Na het hele jaar hun kleinkinderen te hebben verwend, is het nu de beurt aan de senioren om te worden geëerd met een creatieve BOX die speciaal voor hen is gemaakt door hun kleinkinderen. Of het nu een ringketting is, een gepersonaliseerd kaartspel of een kalender in de kleuren van uw familie, deze BOX zal het perfecte cadeau zijn om hen eindelijk eens behoorlijk te bedanken! 

/

DOGS BOX

Wie zegt dat de hond niet de beste vriend van de mens is? Wij zeker niet! Om uw trouwe metgezellen te verwennen, lanceert Good Lock Box zijn BOX "coup de coeur". Een doos met speciaal voor hen ontworpen workshops en zelfs een cake recept om te maken! 

Volg ons op sociale netwerken 

kisspng-oculus-rift-facebook-computer-icons-fb-5adf0808471410-6853498715245660242912.png hiclipart-com.png