CREATIEVE DOZEN 100% ZELFGEMAAKT

VOOR HET HELE GEZIN

.

Binnenkort wordt Good LOCK Box Good LUCK Box!

.

BOX FÊTE DES MÈRES

In deze nieuwe box speciaal voor mama's vind je vier prachtige creatieve workshops die door de kinderen gemaakt kunnen worden! Het is tijd om je moeder te eren door haar een mooie doos vol liefde aan te bieden. Personaliseer een plantenbak, versier een juwelendoosje met de beroemde servettechniek, een notitieboekje om te personaliseren of een koekjesrecept en -vormpjes voor een 100% zelfgemaakte decoratie!

-

We hebben besloten om geschenken in TWEE WINNENDE BOXES op te nemen!

U zult ontdekken : 

> De "Rozenblaadjes"-doos: de gelukkige vindt rozenblaadjes die symbool zullen staan voor een prachtig boeket bloemen aangeboden door Good Lock Box voor een moeder!

> De "spelletjes" doos: een geluksvogel zal speelgoed vinden (Lego type). Als een soort tijdjacht wint een kind het recht om in een nader te bepalen winkel gedurende 30 SECONDEN AL het speelgoed van zijn of haar keuze uit te kiezen.

.

EASTER BOX 

Voor de eerste Good Lock Box van het jaar 2021 hebben we een speciale Paas BOX samengesteld vol creatieve workshops in het teken van het klokjesfestival! Op het programma: het maken van een 100% zelfgemaakte tafeldecoratie, het beschilderen en versieren van eierdopjes of een recept en een vorm om heerlijke chocolade-eieren te maken, en niet te vergeten alle cadeautjes die nog verrassingen in deze paasdoos schuiven!

.

.

SENIOR BOX

Waarom ruilen we niet een keer van rol?! Na het hele jaar hun kleinkinderen te hebben verwend, is het nu de beurt aan de senioren om te worden geëerd met een creatieve BOX die speciaal voor hen is gemaakt door hun kleinkinderen. Of het nu een ringketting is, een gepersonaliseerd kaartspel of een kalender in de kleuren van uw familie, deze BOX zal het perfecte cadeau zijn om hen eindelijk eens behoorlijk te bedanken! 

/

DOGS BOX

Wie zegt dat de hond niet de beste vriend van de mens is? Wij zeker niet! Om uw trouwe metgezellen te verwennen, lanceert Good Lock Box zijn BOX "coup de coeur". Een doos met speciaal voor hen ontworpen workshops en zelfs een cake recept om te maken! 

Volg ons op sociale netwerken 

kisspng-oculus-rift-facebook-computer-icons-fb-5adf0808471410-6853498715245660242912.png hiclipart-com.png