DE GOEDE VERGRENDELDOOS! MAAK DE FUN & SHARE VRIJ!Bestellen!

Thuisbezorgde dozen om nieuwsgierigheid te wekken, creativiteit te stimuleren en kinderen en ouders te verrassen!

De eerste CHILDREN'S BOX (Easter special) is op 15 maart in 72 uur geboren door twee moeders voor alle gezinnen in de beslotenheid. Het doel: in een dynamiek van delen en solidariteit zijn!

Educatief en speels houden deze creatieve dozen de kinderen intelligent bezig. Deelnemen aan creatieve workshops die 100% zelfgemaakt zijn, is een kans om momenten van ongeëvenaarde medeplichtigheid te delen, de dialoog te openen en de familiebanden te versterken.

De dozen bevatten al het nodige materiaal voor creatieve hobbywerkplaatsen: doe-het-zelf, koken, tuinieren, schilderen, wetenschappelijke en culturele workshops, ... winkelbonnen en verrassingen. 

Na het immense succes van de BOX Moeder- en Vaderdag en de huldiging van de ouders. Nu zijn de kinderen aan de beurt om dankzij de HALLOWEEN BOX grote cadeaus te ontvangen en mysterieuze activiteiten na te bootsen.

De prioriteit van de GOOD LOCK BOX is om een onverwachte verrassing aan de deur te krijgen! Ouders, peetouders of grootouders, iedereen is er om de kinderen een origineel cadeau te geven! 

De GOOD LOCK BOX viert binnenkort ALL YEAR ROUND, de BIRTHDAYS van de hele familie, en niet te vergeten onze trouwe metgezellen de honden en katten! 

Informatie op de site, rubriek "EVENTS" voor alle gepersonaliseerde aanvragen.

Het is ook een kans voor bedrijfsleiders om hun medewerkers, die voor het grootste deel telewerken, te verrassen en aan te moedigen en hen te bedanken voor hun inzet en vertrouwen. 

De 6 activa van de GOOD LOCK BOX

1. Zeer eenvoudig: online aankoop via een beveiligde betalingsmodule.

2. Thuis afgeleverd per post.

3. Doos vol verrassingen: kinderen zullen verbaasd zijn als ze de doos openen.

4. Creatieve workshops, met alle materialen, geen ruimte meer voor monotonie! 5. 5. Instagram en Facebook wedstrijden om te proberen een doos te winnen. 6. Kleine prijs: vanaf 5 € per workshop. 

Volg ons op sociale netwerken 

kisspng-oculus-rift-facebook-computer-icons-fb-5adf0808471410-6853498715245660242912.png hiclipart-com.png